HEMMA


hej på er !

efter att ajg hade haft So så hade jag no. No prov till och med.
men provet var jätte enkelt och efter provet skulle vi göra några expriment.
Jag var med Evelyn & Siggvar hahahahah. vi skrattade hela tiden :S :P och efter no'n så slutade vi så jag och evelyn drog hem och nu ska jag bar a vara hemma och ta det lugnt och kanske jobba lite med so'n. Sen kl sex ska ajg på träning så jag skriver nog efter elelr så kanske jag slänger in ett kort inlägg innan jag drar också. Vi får väll se ..





SO

hejhej

sitter med eve och louris på so'n .
hahah vi kollar på horoskop :O mitt passade precis in på mig :O:O:O LÄSKIGT :P

men ska väl jobba lite :P <3


TRÅKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGT!


har för tråkigt alltså.
ligger bara i sängen och lyssnar på en musik och kollar lite på ett no papper. kommer säkert få ha prov imorn -.-
men jaja .
ska kanske slå av datorn nu så jag inte försover mig  . '
godnatt!



:/

hejhej


aa, det har nog inte varit en så "bra" dag idag. för mig då.
men iaf så var det roligt att träffa evelyn och seher <3
vi satt och pratade och sådär. Sen åkte vi till norsborg med en kompis. hehe vi hade ändå inget att göra :)
sen snackade vi bara typ och sen drog vi alla hem ..
aja skriver väll senare elller imorn.....


ALBY DAGEN

Hejhej

kom precis hem.
Först var jag i skärholmen med min mamma, skulle köpa ett par skor. Och sen gick jag hem och sen skulle jag möta Evelyn och Busra i alby så jag började gå mot tbanan och fick vänta i typ 10 min. FETT KALLT.
Sen träffade jag dom och sen gick vi och kollade. Sen hälsade vi också på några. Och efetr det fanns det typ inget att göra så vi gick mot tbanan och åkte hem. Sen var jag ute lite med evelyn. Men fan vad kallt det är ute. till och med inne :S .
Men a det var allt som hände idag tror jag .
HA DET BÄTTRE ÄN BÄST :))'




VAAAAAAAAY

HEJ PÅ ER !

mötte Evelyn och drog till alby, hon skulle köpa tårta, men det var stängt så hon åkte till fittja och jag stannade kvar och träffade en kompis. Men Sen träffade jag Evelyn och K-LIGAN i centrum.  Sen gick vi ner mot skolan och satt där utanför :) och sen var jag tvungen att gå hem och käka så gick hem snabbt, Men jag skulle egentligen ut senare men det blev aldirg av eftersom Evelyn inte pallade vänta.
Men imorn ska jag först åka till skäris tror jag med min mamma. Sen lite senare kankse jag och Evelyn drar till Alby/Vårby dagen. Jaja vi frå se om vi drar till båda två elelr om det blir en av dem.
Men nu ska jag sluta blogga heh :)
ha det så bra <3






WAY WAY YAVRUM :D
 GAMMAL BILD.
MEN JAG ÄÄÄLSKAD DIII <3


TRÅKIGT :(

hej på e r!

här sitter jag och har skiiiiiiit tråkigt -.-
Vad fan kan man göra ???
Nej, Det finns inget o göra !
men i alla fall så väntar jag på Evelyn och sen ska vi snacka lite och så tror jag..


FREDAG! ÄNTLIGEN.

hej


Idag försov jag mig.
JAg började kl 8:40 och vaknade 8:37. Så jag fick vara skiit snabb. I alla fall så han jag till skolan, men kom några minuter försent. Första lektionen var svenska så jag gjorde klart min bok och så där. Efter det hade jag en kort rast och då satt jag med Evelyn, Mayar, Busra, Och Gulle. Sedan hade jag Engelska då jobbade jag med MAyar. Vi skulle planera en fest på engelska och skriva ner anteckningar :) sen skulle man läsa det högt.
Och efetr det fick vi sluta. Då gick jag och Mayar till musiken och då skulle vi sjunga. Fast det var bara jag, Idil, och Mayar som sjöng -.-
Men sedan hade vi lunch så jag och Mayar gick och väntade på Evelyn och sen gick vi och åt och sen skulle jag ha media, men hon säger nästan alltid att vi kan gå hem isst. Hahah vet inte varför men det är jätte skönt :)
Fast jag gick inte hem direkt utan jag satt med Yousef och kollade på videoklipp i nästan en timme tror jag :O
Sen började jag, Evelyn, och gulle gå hemmot. Och sen när jag kom hem gick jag och duschade och sen fixade jag mig. Och snart ska jag ut :)
Men skriver nog  senare
<3







SOV GOTT "!


Nu ska jag sova, men jag komemr säkert inte kunna sova -.- men jaja börjar i alla fall kl 9.00 imorgon.
men nu lägger jag mig. GODNATT GULLUNGAR <3





KOM HEM NYSS <3

hejhej på er :*

Som det står i rubriken så kom jag precis hem typ. Gick ut vid 18.00
satt på ängen med eve vi  satt bar ahde inget inget att göra sen kom lilja vi pratade med henen lite sen så gick hon och vi gick mot sjön sen hem till mig skulle hämta pengar sen gick vi till coop:P
Vi hade skit tråkigt haha vi gick runt och snackade lite och sen satte vi oss utanflr och jag satte på musik sen satt vi och snackade. Efter det gick vi hemmot sen gick eve hem och jag med och nu sitter jag hemma. Snart ska jag duscha och sen plugga lite :)
hörs senare eller imorn
puss på er ! <3


GODNATT

Är vaken än.. det går bara inte att sova, men ska väll göra ett försök. GODNATT PÅ ER BABES <3



JAG ÄLSAKR MIN KISSEKATTT MEST <3


.


SOV ALLA :O

hejhej


webbar med eve nu och skickar bilder osv

haha ska väl webba lite till sen ska jag föröska sova :D


och så lyssnar jag på den här tugna låten



HEJSAAAAAAAAAN ;)

Det blev ingen skola idag för mig.
Hade jätte ont i halsen.
Men medans jag vart hemma så har jag jobbat med So'n och jag är klar :) så skönt. Imorn ska det lämnas in så jag hann precis i tid.
Vi får se ifall jag går ut idag, isåfall blir det nog mer på kvällen men innan det ska jag träna på no'n PROV IMORN!:(
Vi hörs senare <3




WAAY WAAY LÅTEN :D






HEMMA NU :)))

hejhej


sitter med jonte nu :P
kom hem för en stund sen. var i stan med seher,siri,och evelyn. vi gick runt och köpte lite grejer bla så köpte jag en present till min syrra som fyller år snart :) men iaalla fall så kom i hem vid halv nio tiden:) sendan träffade vi esen och gulle i C . vi snackade lite med dem och sen drog vi hem , men jag glömde handla till min mamma sp fick springa upp snabbt och göra det. då träffade  jag gulle och esen igen så de var gulliga och gav mig sällskap hem :*

nu sitter jag bara ska kanske jobba lite med mitt so arbete XD :(


bild på mig och jonas :P




ciaoo ;)

ska gå upp til övervåningen nu och kolla om det e något bra på tvn ;)
hörs imorn kanske <3




SHIT :S

kolla bilden på louris och mig hahahah kolla hur man kan se ut (aalltså jag)
-.-


:D





LÖRDAG

hej på er :)
länge sen. JAG VET!

men man orkar ju fan inte sitta hemma och blogga när det är så jävla fint väder ute :)-
nu ska jag iallfall berätta lite om dagen. vaknade typ halv 2 och sinem hade ringt mig så jag messade och frågade vad hon ville , och hon ville tagga ut. så vi bestämmde att vi skulle ut vid halv 4.
men vi drog typ ut 3 . Då taggade vi till udden och kicka vp en stund. Efter det gick vi hem en stund sen träffades vi igen och då messa seher mig <3 och frågade ifall jag ville ut så då kom hon också. Sen taggade sinem hem till sin "nya mobil" HAHAHAH :D iaf så träffade vi es  &  Gulle så vi var med dem. och sen väntade vi på tröga EVELYN :) men till slut kom hon så började vi tagga mot ängen. vi gick runt osv sen gick vi till fritidsgården men det var inte alls kul där bara tråk tråk så jag eve och seher gick därifrån medans esen och gulle var kvar där. vi gick och satte oss ute och prata om allting, precis allting. vi satt ute till kl 23.00 typ sen började vi gå hemmot :)

två bilder på¨mig och siri <3





shulululullu

hejhej


eft6er skolan gick jag hem och sen kom eve hem till mig och jag sminkade henne och sådär sen lite senare gick vi ut med min syrra om hon fotade lite kan lägga upp några bilder som hon tog :) !
efter det gick vi hem sen träffade s vi igen efter ett tag . Sedan gick vi till K-ligan :D hahah bästa sen var vi med de och sen med maya och gamze och sedan flummade jag evelyn och gulle hahahah fett roligt :D , sen taggade alla typ hem vid 22.00 tiden :D.


bilder !





har inte fått alla av henne, men kommer nog få det så småning om :) ha det bra !

KALLT :O

hejhej


sitter här och fryser som faan :S men iaf så ska jaag plugga lite so :( tråkigt men måste ..

ciaoo §



hottade lite gammla bilder. Eller gammla och gamla typ från förra åreT ;;) :D



Busra och jag :D

HAHAHAHAHA raffa jag eve :)

Evelyyn och jag :)

Lollo och jag ;)

DRIV BILDDDD lollo och jag :)

louris och jag §

HAHAHAHAHAHAHA


HAHAHAHA JAG OCH RAFFAAA :)

jag och lori

haha raffa var bara tvungen att ladda upp den här :)<3

EVELYYN GOES WILD :P

lollo och jag §

lollo jag och raffa då :)

hah busra eve och ajg XD<3

Bettan Siri eve och jag ;)

HAHAHAHA kan man spela mer ??????



SKA UT

shosho
sitter ock skickar lite bilder till ewe. Ska snart gå ut en stund med henne också :))
wohoo imorn har jag ingen bild så jag börjar fem över 9 imorn. Och på fredag ska jag springa fittja milen så då börjar jag  halv 10.00 JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄY :D:D:D:D:D:





solsolsolsolsol sååååå skönt :)

hejhje


kom nyss hem . idag hade jag stress på morgonen men lyckades iaf komma i tid till skolan. Jag hade spanska på morgonen. Fan vad skönt vi kollade på film:). Efter det hade jag rast då jag gick ut lite med seher, och efter det var det syslöjd -.- sen rast och sista lektionen so . Skulle egentligen ha no också, efteråt. men haN ÄR I SPANIEN :D
så slapp no´n :D
men sen efter  skolan taggade jag o eve till ängen vi satt på basket planen och snackade och solade, sen  gick jag hem och satt lite ute med min syrra som satt utanför dörren. efter det så skulle jag möta eve och sedan gick vi till udden ,(ett ställe) skit bra att sola på. vi var där en stund sen ringde Armin och fråga om vi skulle ut med de:P hahaha så vi gick mot eves gård och då ringde vi carime också, och hon mådde inte så bra så vi gick upp till henne och pratade lite, sen kom Armin och så hahahahah :P  sen lekte jag mest bara med evelina, (carimes katt)men efter det taggade jag hem och nu ska jag snart in i duschen







bilder från idag :P






SÖNDAAG -.-

hejhej



ååååh tråkigaste idag. hatar söndagar bara . men vaknade kl halv fyra idag , trodde det skulle vara fint väder idag , men nejnej solen var ju typ inte ens framme. Så jag gick och duschade sen kollade jag på film och nu har jag bara för tråkigt. hade engelska prov i onsdags men jag gick inte till skolan då så jag kommer säkert få ha det imorn så ska plugga nu ciaoo!





jag och min fina katt bilden tagen nyss <3


-.-

hejhej

ska berätta om idag tung dag alltså :D

vaknade av att eve messa mig och frågade om vi skulle grilla som vi hade bestämt eftersom det var väsrta vädret idag . så jag dushcade och gjode mig klar och sen messade jag eveyn och hon sa att jag skulle gå till henne så länge så jag gick till henne och sen ringde jag esen men hon skulle inte komma -.- sen gick jag och eve till gulle och hon skulle inte heller komma -.- och inte heller seher -.- sen gick vi och träffade sinem och sen gick vi och handlade grejerna sen gick vi hem till mig hämtta lite grejer sen gick vi ner mot udden. som vi kalalr det .
men det var lite konstiga människor där , det var bråk och grejer sen var det några män som kom och frågade om vi hade bira HAHAH sinem skön du e , "driver ni med mig jaoo"
sen jag ba nej sen så gick de. men dom gick förbi hela ttiden och ba hej ,
sen de går och vinkar till oss hahaha sinem fucka ur :P och sen gick de som tur . och sen solade vi lite :D och sen taggade vi hem skulel lämna grejer och sen ut igen chillade runt bara :D
MEN ! KOLLA PÅ DESIGNEN , HELT KONSTIG SKA FIXA OM DEN NÄR JAG PALLAR SÅ JAG KANSKE INTE BLOGGAR TILLS DESS , MEN VI FÅR SE .




jag idag



MAN KAN INTE SE TEXTEN PÅ INLÄGGEN,EFTERSOM FÄRGEN ÄR SVART,SKA FIXA TILL DET


APAU E HÄR NU :)))

hejhej

ligger på golvet, och bredvid mig har vi evelyn APAU .
men ja annars har jag inte gjort så mycket idag mer ön att ajg vaknade kl 12 gick upp kollade lite på tv sen duschade jag och fixade till mig sen träffade jag evelyyyyn och drog upp till centrum hon skulle ladda på sitt månadskort. efter det gick vi hem till mig jag städade mitt rum lite snabbt och nu chillar vi bara ;))))









bildern a togs nyss :D


TUNG DAG :))

hejhej


det blev ingen skola för mig idag.
så jag träffade evelyn och sen drog vi till hallunda hon skulle t doktorn :P och efter det ååkte vi till skäris och gick runt lite. sen åkte vi hem , vi tog tumba bussen och det tog typ 35 min för den för att komma till fittja -.-

men sen gick jag hem chillade lite , sen började jag fixa lite sen träffade jag evelyn vi taggade till tallid där träffade vi sarah och medra vi var med de lite :) sen skulle de hem så vi gick mot postängs vägen , där träffade vi kenta och umut. Vi skulle bara kicka lite vp . hahahah sköna ni e . sen efter det så gick vi mot centrum vi skulle till alby, men det var fullt med poliser där så vi gick mot värdshusvägen och de gick åt sitt håll.vi satt och snackade lite sen vid halv 11 tiden gick vi mot centrum och sen kanske vid kvaart i 11 så taggade vi hem :)
:)



aja

MEN AJA E VERKLIGEN TRÖTT NU , SÅ GODNATT PÅ ER !<3




TRÖTTTTT

godkväll :D

hann inte blogga igår så får väl försöka kómma ihåg vad jag gjorde igår :D


MÅNDAG:
vaknade , som vanligt lite sent , tror jag. efter det tagga jag till skolan , jag skulle ha spanska flrst men yeaaah hon var sjuk :D haha så skönt :D efter det hade jag e jag kommer inte ihåg XD. men skiti skoldagen. Efter skolan gick jag ut med Esen & gulle , sen kom evelyn också. vi var lite här o där och chillade runt heheh :D
sen gick esen hem så det var bar jag,evelyn och gulle , vi gick runt , sen såg vi allan och armin haahah vi drev lite med de, sen taggade vi nog hemmot vid 22.00 :D.
ja det var väl allt jag komihåg!


TISDAG:
vaknade 20 i 8 hade stress fan -.- , men jag blev klar och kom i tid till skolan. Allra först hade jag Arbetspass satt ensam och chillade , hhaa sen skickade jag bilder t evelyn :D och efter det skulle jag ha spaaaaaanska -.-
men hahah hon var sjuk idag igen :D skönt så då hade jag arebtpass igen satt med mayar och evelyn vi höll på med engelskan eftersom det e prov imorn :(((((((. och sista lektionen SVENSKA :D satt och pratade med louris,evelyn,`& kenan och så jobbade jag lite`också :D och efteråt slutade jag så jävla sköööönt , så jag taggade hem med gullooo <3 sen hade jag grovt tråk så jag messade och frågade om nån ville ut . så gick jag ut med seher och sedan kom evelyn sen gick vi till skolan skulle träffa esen och de där, så jag och seher satt lite med sharbel, fast han spelade bara , sen kom de andra så vi gick ner tilll ängen och solade i typ 2 timmar :D jätte skönt , sen hade vi tråk så vi taggade till hornbach hahahahah fett tråkiga. Men gulle var skit nära på att röra en äcklig krabba hahahaha :DD , sen kom vi tillbaks och gjorde jackass. hahaha jag gulle och eve åkte ner för en backe i en vagn flera gånger knas asså :D sen filmADE  busra , efter det gjorde vi massa med andra roliga videos . sen blev det kallt så alla tagga hem typ vid 21 tiden :D. det var allt och det kommer också bilder §§§.

men ha en sköön dag :*!



BILDER FRÅN I MÅN OCH TIS ;)






GODMORGON!

GODMORGON ALLA BLOGGLÄSARE!


sitter i skolan och har a.pass, är i alla fall jätte trött , men efter det här skulle jag ha spanksa men spanska läraren är sjuk så jag får ha arbetspass igen :) skönt skönt , efter det har svenska tror jag , men bara en kort lektion sååååå skönt . och sen lunch och sen slutar jag , aaight :D <3

ha det bäst ;)

södnag........

hejhej

idag är det söndag tråkigaste dagen på hela veckan , men iallafall så vaknade jag typ kl ett och sen duschade jag och så sen har jag inte gjort något alls typ , men ska kanske dra ut lite senare vi får se :)<3




lite tråkigt..

hejhej


gick ut typ halv 8 med eve och esen vi gick runt , sedan gick vi till fritidsgården och var med de andra , efter det fanns inte mycket att göra , så jag och eve görjade gå hemmot , ja det var typ allt , och nu har jag bara lite tråkigt :P

ha det bäst ;)



tråkigt väder -.----



hej på er alla :) !


jag hann inte blogga ig¨år så .. jag berättar vad jag gjorde igår :)

FREDAG:
vaknade typ vid halv 8 gjorde mej klar och så , sen taggade jag till skolan, hade svenska först vi gjorde någon lista om vad vi skulle ge ut för personliga uppgifter, men i alla fall efetr det hade jag engelska var med mayar, och vi hade högläsning och så. och efter det hade jag rast i typ 5 min men jag trodde det var 15 min rast så jag kom försent till musiken. och på musiken sjöng vi sommar visor :PPPP det är en kort lektion "tycker jag"  så efter det var det raaaast :D och sen fick jag veta att bild läraren var sjuk så vi fick sluta kl 12.00 jätte skönt allstå :))
sen gick jag och eve hem till mig vi snackade och sen hade vi tråkigt så vi kicka vp utanför dörren sen taggade vi ner till eve hon skulle hämta lite pengar o så sen gick vi till coop eve skulle handla lite så vi gick dit snabbt, och sen tillbaks. Och vid kvart i 6 skulle vi träffa sinem så vi väntade på henne och vi höll på att dö , det var is kallt men hah till slut kom hon :D så gick vi till skolan för dom skulle ha någon show där så vi gick dit och tittade hhaha det var roligt :). efter det träffade vi carime så vi stod och snackade med henne en ganska långstund sen såg jag seher så jag gick hem med henne skulle bara göra en grej och sen träffade jag eve och carime på ängen vid 21.00 tiden vi skulle lära carime stå på händerna så vi visade henne och då skulle först eve ställa sig på händerna och sen jag på henne , och DÅ kom jag inte upp på händerna så jag gjorde s¨å att evelyn ramlade på mig XD JOBBIGT. men efter det taggade vi upp till min gård satt där och ropade på folk som gick förbi haha inget liv :D men i alla fall så skulle carime hem så då var det bara jag o eve vi satt och snackade och sen träffade vi en kompis senare och sen kom jag hem vid 23.00 tror jag , jaa det var allt :)

OCH IDAG:
vaknade typ halv 1 gick upp och kollade på film men filmen hackade -.---- så kollade bara på halva, efter det har jag faktist inte gjort så mycket , ska nog snart ner o duscha och sen får vi se vad osm händer om jag går ut eller inte efter som vädret är shit ..
men ska försöka att skriva sen .



HA DET BRA <3



BILDER FRÅN I FREDAGS




skolan

Godmorgon



sitter åpå svenska lektionen med mayar och evelyn :)

efetr det har jag engelska , musik , och media :D en kort dag . Yeaah :)


tråkar

hejhej

vaknade typ halv 8 idag stressa som fan , men han i tid iaf , när jag kom t skolan hade jag svenska , sen hade jag arbetspass , satt med bilal, och efetr det hade jag engelska , hahah satt med evelyn. och vi satt och prata med sergiao hela tiden typ hahah fett roligt , sen hade jag rast och efter det klasssråd. HELT KAOSIGT aså hahah men sista lektionen var idrott, vi spelade fotboll och sprang sen slutade vi efter det men gick och träna med eve och sen kom jag hem kanske vid 5 ? :).
men ska chatta vidare med apau :D
ciaoo






Esen,jag & eve

ni betyder otroligt !

skolan

shulululiu


sitter i skolan med bilal.
han sitter och spelar bara .
men jag ska jobba vidare med uppsatserna nu ciaoo :*



LÄNGESEN :O

hejhej
har inte orkat blogg de senaste dagarna , men jag gör det nu..
Ja iallfall
så vaknade jag halv 8 stressade som fan , sen mötte jag eve och idil , sen gick vi till skolan , hade först arbetspass hahah chill :D sen hade jag spanska, prov , hahah tro mig kommer säkert få MVG :P hahaha.
men i alla fall efter det hade jag nån drama grej hahaha roligt :D sen hade jag rast , jag och eve taggade hem en stund , sen skulle vi ha engelska men jag o eve glömde tiden HAHA så vi kom kanske 20 min försent , men sen när vi kom dit så garva jag, eve, och sergio sönder oss HAHAHAHAHA semih asså :D
efter det hade jag matte , o fan har också prov på torsdag -.- men iaf så satt jag med sergio eve och semih , hahaha :D efter det slutade jag ooooooh så skönt :)))
hahah då gick jag hem med evelyn burak & semih :) sen träffade vi carime chillade lite med henne , och vi väntade också på sötnosen sinem :D vi snackade lite med henne och så ..
sen började det regna så alla tagga hem :)
ska nog inte göra något idag , men imorn blir det skola -.- som vanligt .


FINT VÄDER :D

.hejhej


idag är jag på väldigt bra humör. Vaknade kl 9.00 konstigt nog :O efetr det gick jag upp och kollade på nån film som var på tve , och nu ska jag bara chilla lite sen ska jag nog ner och duscha och så :))) (L) 
 

LOVE



bild från igår :P




1 MAJ

hejhej



igår skulle jag och eve åka till bredäng , men då hängde seher också med :) så det blev ju roligare, vi åkte dit , hahaha och gick runt , fett mobbat  :D. men sen skulle vi åka till majbrasan i vårby så vi väntade på norsborg tåget , ´sen åkte vi till masmo och promenerade därifrån. Sen mötte vi raffa och paulina. Och sen gick vi bara runt träffade Carime och fler till :)
Sen träffade vi kenan och dom vi stod lite med dom , sen drog vi, det fanns inget att göra nästan så vi åkte till hallunda käkade där sen skulle vi hem så vi tog alby vägen och då  såg vi en man som stog mitt på bron och var skit konstig s´å vi visste inte om vi skulle fortsätta gå eller vänta tills han hade gåttt , men sen kom han mot oss så vi sprang och gömde oss sen när jag skulle titta var han var så var han helt spårlöstförsvunnen :O
så jag och eve sprang skit snabbt över bron och hela vägen förbi biltema , sen kom vi till alby C vi avr ganska trötta då väntade vi på tbanan sen tagga vi till fittja , och då ringde vi carime eftersom vi skulle följa med henne på nån chilensk fest , men  då var den typ slut , eller det var bara vuxna så vi gick hem , kom hem ungefär halv
12
.
men nu sitter jag vaknade typ för 30 min sen ska snart ner o duscha så vi hörs!

     kan lägga in lite bilder  :D¨
 det är inte många men dom får duga