PLUUUUUUUUUUUUUUUGG

blev ingen träning. tänkte om och då kommer ju plugget före träningen. så jag pluggade so, och lite no ska fortsätta med so'n nu

PEACE!







GUUUUD HUR MAN SER UT ;D


Ny start

Idag är det måndag. då brukar jag tänka så att det är en ny start ;) eftersom der blir en ny vecka. Men okej.. va tråkig jag är XD ska bara berätta lite om dagen.


Hade vanliga lektioner klassråd,so,idrott haha på idrotten slog vi som vanligt vad om pengar när vi spelade bedminton. så jag är skyldig kenta 5 kr :P .

Efter Idrotten var det no. gjorde lite grejer skissade bla min bil som jag ska bygga hur det nu ska gå och få till haha! =)


men nu ska jag plugga so och skit, sen blir det träning.

ciaoo!








någon gammal bild på mig xP


TUUUUUUUNga GREJJOR!



BIGGIE RESPECT!



PAN HEAD - GUN MAN TUNE



låten med biggie är en äldre version medans den andra är  lite nyare, men ändå inte nyny ::P




Klicka ;)


http://www.jasminw.se/
Min syrras hemsida
checka in och kolla lite där ;)






och en bild på henne  Xd


NY SLASH GAMMAL!











SÖNDAG!

TJENA!

har inte alls gjort mycket idag. Men nu tänkte jag göra en ny header. vi får se om jag gör klart den idag <3




GODDDDDNATT :D

GODNATT FOLKET!!!

eller i och för sig ska jag ju inte sova riktigt än, men jag säger godnatt nu eftersom jag ska stänga av datorn nu=)
Så.... GODANTTT! :*










tog bilderna idag :p


STAN + HERON

TJOOOHEJJJJJJJJJJ!

Eve kom till mig vid halv fyra, gjorde mig klar och ¨sådär, sen drog vi mot tbanan. Vi åkte in till stan, vi gick typ bara runt och så =).

Sen träffade vi på Hamidou och hans gäng HAHAHAH! :D Men efter det så drog vi till skär och därifrån okte vi till heron.

Där var det typ mycket folk men ändå tråkigt -.- så vi drog till fittja efter det.

A det hände väl inget skit speciellt idag =) men jeapp!





tog bilden nyss Xd


NOT ANOTHER TEEN MOVIE!


ska kolla på den filmen, den är på kanal 6 nu =) !!!



BILDER !!! SAKNAR SOMMAREN!!!


kÄNNS SOM ÅRATAL :O

SHENA!
Hoppas allt är bra med er.

Under den korta lilla tiden jag inte bloggat känns det som typ som det har gått månader!

Men på något sätt har  jag saknat att blogga. Men det är så mycket plugg nu.. så jag kommer nog inte blogga så ofta, utan jag bloggar när jag har tid och nä jag har något intressant på hjärtat =)








HAHAHA FRÅN SOMMAREN , KÄÄÄÄRLEK  TILL SOMMAREEEEEEN!!!!!!! :D


PAUS MED BLOGGANDET

tja. idag har det inte hänt något spec.
men det jag vill säga är att jag inte kommer blogga på ett tag. har mycket plugg och träning och sådär. kan hända att jag slänger in ett inlägg någon gång när jag har tid och lust, men om jag inte skriver så vet ni vf =) hoppas ni har det bra

hejdå bloggen och alla läsare <3





jag och raffa våren 2010 tror jag <3


TISDAG!!!

tjenare..
då var provet gjort! hoppas att det gick bra. aså nöjer mig med G. pallar bara inte ha omprov i slutet av maj :S men iaf så var det typ en vanlig dag i skolan. sen när jagk om hem gjorde jag inte mkt alls.

Lite senare tträffade jag seher och gulle. vi drog till coop skulle köppa kattmat XD haha, men iaf sen träffade vi även på kemal sipan och junior ;) men sedan drog vi hem och det var inte så länge sen jag kom hem egentligen, en halv timma kanske? =) men whatevEr, ska lyssna på musik nu ciaooo <333





en kylig dag på sommar lovet!! sakanr grovt ==) men snart e det sommar lov igen och då kommer det gooooooooda tidetR  :D så det ser jag fram emot !!! ;)


GODMORGON =)

sitter ohc pluggar till no provet som är idag. alltså jag kunde inte hålla ögonen öppna igår. men lite plugg fick jag iaf in i hjärnan men ska fortsätta sen ska jag pltatta håret om jag hinner. vi hörs!


LÅTAR SOM PÅMINNER MIG OM SOMMAREN 2010!!!















KORT SKOLDAG! (SKÖNT)

TJOHEJ GOTT FOLK :D

Idag började jag nio.. försov mig som vanligt :/ men skiti skoldagen hade bara klassråd no. idrott, so sen hejdåå skolan för idag :D så skön dag! tror måndag kommer bli min favorit dag i skolan. Vi har ju ändrat schemat lite annars brukar vi sluta kvart över 3 men vi har ingen slöjd den här terminen sååå JEAAAAAH :D

Just nu försöker jag bara hålla mig vaken tills träningen börjar, har saknat träningarna faktiskt! men nu ska jag vänta tills top model börjar så jag har något att göra sen får vi se! kan göra vad som helst.. men inte SOOOOOVA!!! för då kommer jag inte kunna somna på kvällen sen =)

Sammanfattning av vad jag ska göra :

Kolla på top model
Låta tiden rinna iväg till den blir halv sex och börjar göra mig i ordning
träna
komma hem
plugga som fan!!!
sova!!!







PLUGG!!

hej på er!!


har precis pluggat klart so'n för dagen. nu har ajg bara no'n som jag ska gå igenom för hundrade gången. men jag orkar inte ha omprov så lika bra att jag pluggar nu  <33



Godnatt!

Godnatt people. Ska försöka sova nu<33

:D

TJAATJOHOOO!! :D

Min syrra kom hit, så vi  fotade lite :D hon är här än så det var ju kul =) annars har jag inte gjort så mycket. Sitter i soffan och bloggar + messar :D MEN I DONT KNOW WHAT TO SAY för jag har inget att berättTAAAAAA :D men jag kan ladda upp några bilder som jag tog  med min lur innan vi fotade =)




Och då var det redan lördag;/

Godmorgon får jag nog lov att säga för min del eftersom jag vaknade för en stund sen:-) Aså fredagen gick skit snabbt... Och nu är det redan lördag:-( och imorn söndag vilket betyder plugg! Men nu bloggar jag ifrån mobilen så ifall det är stav fel eller något så vet ni varför:* men jag slänger nog in ett inlägg senare.

YEAAAAAAAAAH! FREDAG!!!!

FREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREEEEEEEEEDAG!!!!!


Hej på er förresten ;$ Idag är det fredag som ni säkert redan vet om :P men iaf nu är en veckaa avklarad från skolan, SKÖNT!.

Mötte eve och sinem på morgonen hon har börjat i fittjaskolan nu igen :D:D

Dagen började iaf med hk. sedan sv,so, en galen rast där jag och eve ströp kenan och sprang runt, och ent till so lektion och sen slutade jag!! klockan var typ halv två då!!!


orkar inte skriva så detaljerat är sååå ----------->        -_-    (TRÖTT)

ska nog sova lite lite bara lite (A) sen vid sju tiden träffar jaag  bästa gulle <3
ha det bra!!






jag på julafton!!!=)


TORsDAG = SkOLAN OCH SEDAN STAN!

Tjaaa :D

Drog till idrotten och då fick vi först spela bedminton. Så jag och eve spelade mot sigge och ferhat, och såklart så ville de slå vad om pengar -.- så vi sloga vad om tio kr. Så det vart ju iaf spänning :p men aa vi förlorade ju. och det gällde ett poäng bara -.----  fyfan! HAHA! men sen gjorde vi lite annat på idrotten. Det vart inge basket som jag hade hoppatS på =/.

lite senare...

Lite senare i skolan så hade jag musik och tre feta arbetspass i rad -.- ,men vi gjorde inte så mycket eller jooo.. Gulle pluggade iaf som fan ;) Men annars så var det bara sitta och låtsas att läsa.. elelr jag läste ju lite men inte alls mycket om man jämför med hur mycket tid vi hade på oss :P

Sen drog jag hem vid kvart i tre kanske? och då fixade jag lite grejer här hemma =) sen mötte jag sinem, vi drog in till stan. hon skulle köpa en grej där, fett coool den var :D Sen köpte jag några grejer där också. Och efter det drog vi mot tbanan.

PCH SÅKLART! så ska det  vara något fel på tbanan -,- så tbanan stod typ i aspudden i typ 10 min ? -.- men aa vi stod ut iaf :P så jag kom väl i stort sätt hem nyss =)







HAHAHAHA bild från förra året XD


SKOL DAX!!!!

Godmorgon!!! Vaknade kl 5 idag :O gick inte att sova om så jag gjorde mig färdig och har vart färdig it typ en timme :D . Men vi tjugo i åtta drar jag till skolan. Idrott är första lektionen. Hoppas vi spelar basket, e verkligen sugen på det :D


Men nu ska jag gå och sätta på mig jackan fan :S det är iskallt här inne XD

Ha det så bra!!






carime och jag under sommarlovet <3


HHHHHALEBOB ;p

HAHAHAHAHAH diggar den här reklamen fan! så jävla duktig han är!!!! :PPPP





FÖRSTA SKOLDAGEN!

CHA CHA DIVA'S ;D


Drog till skolan och första lektionen var no, SHIIIIIIIT.. Kunde verkligen inte hålla ögonen öppna :D var så TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT. tänkte  bara på sova sova sova så jag jäspade hela tiden ;$ hahaha.


Efter No´n hade jag matte... -.- kuuul när man e överdrivet trött ju ?? men tiden gick ganska så fort så det var inte så stora problem. Efter det skulle det vara arbetspass.. men jag tror inte det blev något arbetspass för oss :P ahah vi satt och snackade om typ.. ehmmm äckliga skaldjur och sån skit XD hahah typ allt möjligt.


Sen var det lunch så jag drog till matsalen där satt jag och eve med de andra tjejerna. Vi snackade om ttyp allt. hahahahah var tvungen att snacka som en papegoja.. -.- annars hade jag väl somnat av tröttheT :D men sedan på rasten fick vi veta en grej av raffa som chokade miG TOTALLLLLLLLLLLLLLLLLLLTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!! hAHAHAHAHHA XD.


 OCH SISTAAAAAAA LEKTIONEN!!!!   så jävla skön kännsla, älskar att veta att det e sista fucking lektionen =) man blir glaaaaaad :P man iaf satt med raffa och eve och kollade typ på olika ögonfärger haha vi typ drömde om att vi hade blåa ögon HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA XD men iaf sen blev det fight mellan två kilalr hahahah garva som fan, det såg så roligt ut :D men nu har jag väl skrivit för mycket :/ ?


MEEEEEEEEEEEN PEEEEEEEACE ;)








bild från idag. hahaha var så trött :P


Godmorgon!

Godmorgon. Har dygnat idag. Så jag började göra mig klar vid halv sex tiden. Förstå lektionen idag är no... Tror jag:p men nu har jag bara att borsta tänderna kvar. Och sen e jag helt klar:-) trevlig dag på er;

PLUUUUUUUUUUUUUUUUUUGGG!!

Tjrnare!!!

gick inte  till skolan idag. vakande och kunde inte sova och mådde skit illa. men iaf vAKNADE  vid tolv duschade och sådär. Nu ska jag börja plugga -.- ska börja med ögats antonomi -.- men ni får ju ha det bäst ;)


4


HAAHAHH


Fan! -.-

Fan är ordet! Lyckades somna halv tolv och så vaknar jag halv två och är ganska så trött men kan inte somna om iaf-.-. Men nu måste måste jag verkligen försöka sova. Pallar inte vara vaken;/ godnatt.!

.

aa hej på er igen !

skulle ju ta en prommenad med gulle till coop. men det blevi nte så. så det blir väl bara att vara hemma. ska sstrax käka iaf :*



STAN

Tjenare!!!

åkte int ill stan mötte min mamma och brorsha där sen åkte vi till odenplan och där piercade jag mig. det gjorde mest ont efter men annars var det lugnt =) men lite senare ska jag dra till coop med gulle ;) så jag slänger väl in något inlägg senare

peace!







så seR det ut, det är lite svullet :P


REDAN VAKEN! :O

Godmorgon !


Idag tvingade ajg mig själv att gå upp kl tolv och det fungerade!!!! hopppas jag kan somna inatt då XD.

Men iaf idag ska jag åka in och möta min mamma i stan  sen ska jag pierca ögonbrynet :D. så v i får väl se hur det blir. just nu sitter jag bara och kollar på mtv det e typ musik bara (a)

Peaceeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!










Några bilder jag tog med camen för några dagar sen om det ens intresserar er  :p


ny header!

skulle ju som sagt inte skriva mer idag men jag hade så tråkigt så jag tog mig an och gjorde en ny header XD






NYA HEADERN






och den gammla!




Alltså jag tycker att header är ett måste. Jag menar det är väl inte roligt att komma in på någon blogg som inte har någon header. man blir lätt ointresserad. det är iaf vad jag tycker :P



Söndag.. bara vart hemma..?

Tjenare!!!

var så jävla lycklig ör att jag lyckades somna kl två igår ... Så vaknar jag lika sent som vanligt-.- kl halv fem. SÅ JÄVLA MISSLYCKAT!!!!! Nej men helt seriöst ska  upp elva eller tolv imorn !!! 

som sagt så börjar ju skolan på tis :/ men jaja iad så har jag bara vart hemma idag fixat lite grejer man inte orkar ta tag i annrARS :D

Men idag blir det nog ingen "händelserik dag" så jag tror nog inte jag bloggar mer idag om det inte skulle vara så att jag har något att säga elelr så :*





Innana sommar loveT =)


Den här låten gillar jag :D
















NÅGRA BILDR :D




tog typ bilderna exakt innan vi skulle hem, tänkte inte ens på att fota när carime blev mulad ahhaha fan :D


HERON !

Tjenare!!

orkade inte blogga igår XD men iaf mötte carime vid fem tiden. Sedan drog vi till skär. Där mötte vi hennes kompis Teo och hans kompis =)

därifrån drog vi till heron sedan gick vi runt och  så där. HAHAH inget liv :D

 Lite ssenare gick vi ut hahaahha och Carime blev mulad av teo hahaha garva som fan :P och ingen av oss ville hjälpe henne eftersom ingen ville blöta ner sig hahah. så carime började skriva HALLLÅÅÅÅÅÅÅ KILLAR HJÄÄÄLP TA BORT HONOM! (det stod flera killar där) hahahah och dom ba men dina kompisar är där. och vi ba vi känner inte dom hahah :D sen frågade dom om dom skulle ringa polisen HAAHAHAHAHAHHA KUNDE INTE ANDAS HAHAHA.

Efter att carime hade blivit helt mulad och så gick vi till toaletterna hahahah allt smink rann på henne :/ Sen träffade vi de och väntade tills de hade käkat klart.

hahah och så lekte vi med ett litet pappers flygplan hahahah -.- 

Sedan gick vi och satte oss på någån bänk därinne. Och då började carime slåss med någon plast grej?? hahaha så detblev krig carime log på golvet där inne hahah.

Sen drog vi ut igenn och stackars carime blev mulad ännu en gång HAHAHAH XD  sedan gick vi in och sen skulle de tagga så vi förljde med de till bussen och sa hejdå och sådär.

Sen drog vi tillbaka till heron gick runt.. hahah luffare vad ska man säga liksom :D .

när vi gick på bussen så vart det flera killar där och jag kände en av de ahahahahahahah och så gick esra och säkert 7 andra på bussen och så de började hålla på med de där kilalrna hahah carime FLIPPADE XD HAHAHA OCH ESRA SKREK SOM JAG VET INTE VAD HAHAHAHAHAH. Men vi gick av i fittja sedan taggade vi hem =)




tog några bilder.. laddar upp de senare =)


ha det bra . OH SHIT VAD MKT JAG SKREV :O




FILM =)

Hej!!
hade inte tid att blogga idag =)
 men jag kan ju iaf berätta vad som hänt och sådär.. Min syrra kom hit sen fixade jag smink och sånt sen skulle hon fota mig och efter det käkade jag och sen satt  vi bar aoch snaackade. lite senare drog de och nu kollar jag på en film som snart är slut :D
ska strax sova såå ... godnatt i förväg ;)))







bidl som min syrra tog på mig idag =)


:D

sitter och snackar med en kompis nu. ska väl snart stänga av datorn och gå ner och lägga mig och messa lite i sängen tills jag blir lite sömnig =)

imorn ska min syrra komma hit, så jag tror hon ska fota mig =)

MEN IMORN""" fan jag måste upp tidigt vaknar typ vid fem tiden varje dag!!!


men godnatt får jag väl säga :*













en bild min syrra tagit på mig =)


ONS MEN KÄNNS SOM TORS XD

SÅÅÅÅ KONSTIGT!
det är onsdag men det känns precis som torsag vet inte vf. men när jag vaknade trodde jag det var torsdag XD

Men idag blir det bara att vara hemma hemma hela dagen -.-


yeaaaaaah 3x


`MUSIK!!!

Sitter och lyssnar på musik med brrosan =) blir nog film senare !! peace!


KL 19..00

Tjenare!!


hahah jag var tvungen att sova. klarade inte av att vara vaken hela tiden. så jag duschade och sen eter det däckade jag bredviD min katt. Somnade vi tolv tiden och vaknade 19.00 :O fifan undrar hur fan jag ska kunna komma i säng idag. hahaha kommer var a skit pigg :D men iaf har jag inte gjort mer än att snacka med min mamma. hahah och alla planer för idag vart ju inställada eftersom jag sov XD hahahahha får nog bli på fredag isst :D <333




YEAH

hahahahaha yeah ! jag är inte den enda som är vaken här hemma hos mig!!!! för en liten stund sen kom min gullegris (min katt) och hoppade upp i mitt knä. så nu sitter jag med honom!!! inte lika tråkigt :D


 







en gammal bild på mig och min gullegris :*
 



BILDEEEEEEEEEEEEER!




typ bara gammla bilder ;)))


OM EN LITEN STUND KOMMER ...

om en liten stund ska jag ladda upp lite mycket bilder här på bloggen. känner bara för att göra det =) det blor nog mest lite gammla bilder eftersom jag nyss gick igenon alla bildera och deletade fullt med bilder =) 
men om ettt tag kommer det!!!




:D

tråkigt tråkigt tråkigt :/ ingen är hemma förutom min brorsha. min mamma är på jobbet så jag har ingen att snacka med :/ men den här veckan tror jag att jag ska pierca ögonbrynet :D vi frå se om det blir den här veckan eller nästa men  nice ska det bli iaf!!!!





GAMMAL GODING ;)


SKA INTE SOVA :D!

Godmorgon bröder och systrar ! :D

har bestämmt mig för att inte sova så jag ska kunna sova tidigt idag och gå upp tidigt imorn hahah. det är ju fan det enda sättet för mig .. annars sover jag bort halva dagen :D men iaf nu sitter jag och messar och lyssnar på mtv. Imorn blir det nog så jag åker till hallunda och träffar en kompis och efetr det möter jag nog beata och drar till stan eller söder tror jag :D vi får se hur det blir.


Just nu spelas den här låten på MTV <3



TISDAG<3

Hej =)


TÄNKTE BERÄTTAO M VAD JAG HAR FÖR MIG IMORN!
iMORN HAR JAG SOM SAGT TÄNKT TRÄFFA EN KOMPIS. SÅ JAG DRAR NOG TILL HALLUNDA OCH CHILLAR DÄR =)! EFTER DET DRAR JAG NOG HEM OCH BARA CHILLAR =) TRÅKIGT MEN SÅ ÄR DET =)!!!




¨MUSIK!!!!!

LaddaR ner lite musik från brorsans dator nu =) hahah har skutit upp det flera gånger .. men nu fan!!! måste fan ha lite nya låtar i mobilen .. tråkigt med samma hela tiden ;)




WHAT DO U WANT FROM ME ;S ??







SÅ OTRLIGT BRAAAAAA!!!!


LILJE & SKÄR =)

Hej sötnosaR ;)
Som sagt mötte sinem vid halv fem tiden. Sen drog vi till lilje. Gick runt lite och så köote lite små grejjor =) Sen vidare till Skärholmen =) där käkade vi och satt och snackade en hel del . hahahah XD  men iaf en skön dag. Sen drov vi mot fittja och då drog båda hemmåt =) så jag kom väl hem för drygt en timma sen =)

SISTA ;)



kommer inte blogga mer nu.. ska snacka klart med en person nu och sen ska jag bara vänta tills min morsa ska upp . ska snacka lite med henne och sen ner och försöka sova. Så jag uppdaterar lite senare idag. :* pussp uss godnatt underbara människoR!!







JAg och lollo förra förra året :D elelr förr förra menar ja g;)


Med KisseKatten :)

oooooch som vanligt kan man inte sova förens skit sent på natten/tidigt på morgonen XD men just nu sitter jag iav med katten vid sidan om och s å lyssnar jag på musik och små tittar lite på LA INK =) men ha det bäst nu :*****






hhaha här är min lilla vampyr :*


PLANER FÖR MÅNDAG

Imorn. eller Ska man säga idag?? kl e ju ändå över tolv =) men kör på!! jag säger imorn! ni vet ju vad jag menar iaf :D imorn ska jag nog möta sinem, det blir antingen så att vi drar till sskäris eller lilje =) får se vad vi känner för just då =) det är iaf det som är planerat.

<3333





2011 =)

TJENARE TJENARE!!!

Haft e´tt nice nyårsfirande/ start på det nya året? =) Själv hade jag skit kul med firandet. var hemma med familjen kusinera och så.

 dagen började med att jag vakande ganska sent  sedan gjorde jag mig färdig och sen sminkade jag mig och sånt =) sen satt jag och snackade med syrran och flera till =) sen innan vi skulle käka så tog vi några shotts. Sen käkade alla och så. efter det var klockan typ elva så vi satt och  pratade och väntade på tolvslaget.

 Och sen när det var tio sek innan tolv slaget räknade vi ner hahah alla skrev fett roligt :D sen skålade vi och gick ut och kollade lite. Sen lite senare drog jag till eve. Kom hem vid halv två tiden.

Kom hem och joina de andra hahha började snacka och sÅ =) var nog uppe tills typ 6 på morgonen och sedan lade jag mig vid halv sju och somnade typ sju XD. Men värre saker kan ju hända hehe ;)

Jag hoppas ni ått en bra start på det nya året.


Och juste sorry för bad update. Men hade ingen ork att blogga XD


Min syrra kommer skicka bilder från nyaår lite senare. Så deet blir väl förmodligen så att jag laddar upp några här på bloggen men puss på er :******