TRÖTT!

Som ni ser i rubriken ovan... TRÖTT är ordet. Åkte som vanligt till prao platsen i västertorp -.- börjar bli SKIT     trött på att åka dit varje morgon. men iaf åkte dit. började med att gå ut med hundarna och sen satt vi oss och käkade sen efter typ en timme så kom kersti(Lärare)  dit och kollade så allt gick bra och så där.. efter det var det dags för prommenader. och efter det var kl typ tre och då fick vi sluta eetrsom vi var klara!

När jag kom hem satt jag bara med min kissemiss och kollade på tv. lite senare vid sex tiden träffade jag gulle och eve och sedan drog vi till träningen. så har min dag sett ut!  Och n u somnar jag nog snart. GODNATT får jag väl passa på o säga :***




Iväg:-)

Godmorgon på er. Nu sitter jag och kollar på vakna med the voice. Snart ska jag väl börja sätta på mig skor och möta eve! Vi hörs!

FÖRSTA ADVENT :D

Tjaa!!! :D
Vaknade tidigt idag :o konstigt nog hahah . men iaf så har jag duschat och allting så jag är klar :). Lite senare ska jag hem till min syrra och baka. Det är ju första advent, så lite av julsakerna har vi fått upp här hemma :D men nu får ni ha en bra dag!!!


HERON

Tjenare Tjenare!!!!!!
Det vart så jag träffade gulle. sedan drog vi till skär och prommenerade till heron. Där chillade vi bara satt och snackade och så :D. Vid tio över nio började vi prommenera tillbaks till skär. Vi kom till skär halv tio. väntade på tbanan, det var så jävla kallt. Och nu såg jag att det var 10 - GRADER SHIT , stackars min katt han är ute, hahaha ska snart gå och kolla om han vill in :D iaf sen åkte vi till fittja sen drog jag hem käkade och så och nu har jag inget att göra -.- men nu ska jag iaf gå och kolla om min lilla bebis vill in (min katt)




MIN FINA KATT :D




-

nu ska jag gå och kolla på tv elelr något :D ha en    trevlig kväll!!!!











SÅÅ SKÖN! ALBOROSIE ---- RASTAFARI ANTHEm


LÅT

För er som gillar Love the way u lie. Ni gillar säkert den här. det är part two. den är faktiskt bra :)!!!




LÖRDAG

hej

dagen bröjade dåligt och kommer säkert sluta tråkigt. TRÅKIGT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aså det finns inget att göra, ingen vill heller dra någonstans. så vad fan kan man göra+ sitta hemma och glo på tv'n eller datorn fett tråkigt.
men det var iaf lännge sen jag länkade någon låt. så det ska jag göra nu strax .
hoppas ni får en bättre Lördag än vad jag kommer :)




PRAO + TRÄNING OCH NU FAMiLY GUY SNART :D

TJENARE!!!
träffade eve och tog tbanan till lilje och därifrån till västertorp. När vi kom dit så var det bara handledaren där, och alla hundar förstås. Så det var jätte lugnt där.'

 Vi satt och chilla på morgonen i en halv timme sen drog vi ut med två hundar var. Sen kom jag tillbaka och tog ut en annan hund, en stor, sen kom jag tillbaka igen och tog ut en annan hund som hette MESSI haha :D skön hund :p

sen chillade vi lite gick och köpte grejer sen kom vi tillbaka och käka. och efter det torkade vi några hundra och sen gick vi ut flera rundor till, sen fick vi sluta typ tjugo över fyra efetrsom vi var klara med allt som vi skulle göra! :)

Det tog som vanligt åratal att komma tillbaka till fittja -.- men när jag kom hem satt jag och kollA PÅ TV, sen var det dags för träning så gulle kom till mig och sen träffade vi eve. det var skit jobbigt idag. men ändå skönt att ha det gjort!!!!!


Nu börjar family guy närsomhelst, ska kolla bloggar nog inge mer idag men då hörs vi ju imorn. HA DET BÄST :d


OOch juste det är redan första advent på söndag, FAN VAD TIDEN RINNER IVÄG :D:D:D





BILDER


ORKADE INTE!

Orkade vekligen inte blogga igår efter träningen. Men jag ska iaf berätta lite mer om dagen igår och så ska jag och skriva om idag! :)


 Igår : Träffade jag eve vid nio tiden. vi drog till tbanan. där träffaDE vi Samuel,Kemal, och Yassar. Vi åkte med dom tills vi skulle av, det var chill. sen tog vi tbanan mot Fruängen. Vi gick av i Västertorp prommenerade till praktik platsen som låg e n bit ifrån tbanan.


När vi kom fram till praktik platsen chillade vi bara. satt och snackade. Sen fick vi gå ut och gå med hundar. Först fick jag gå ut med två hundar. En som hette Chucki och den ANDRA hette Alvin. Vi gick en runda på typ  km. Sen gick jag gå en till runda med en stor hund som hette Hanna! En av favoriterna fett g ullig!!!


Sen var det lunch och så.  Efter lunchen skulle vi gå två rundor till. så vi gjorde det och blev kklara typ fem i fyra. så vi fick sluta, så vi åkte hem. Sen gick jag också på träningen typ direkt när jag kom hem. Efter träningen käkade jag, duschade, och sedan SOMNAAAADE jag fett skönt. var så trött!




 
OCH IDAG:

 Träffade eve vid nio idag också. sen stötte vi på Narin vid tbanan så vi sällskapade med henne till lilje, där klev vi av. och bytte mot Fruänen.  Sen promenerade vi till praoplatsen. När vi kom dit fick vi fixa vattenskålarna. Sen satt vi bara. Det var en annan tjej som också var praktikant där. iaf sen ick vi torka en hund och föna den. sen ut på rundorna. Jag fick gå ut med Chuki och Cindy först och sen Hanna. 

sen gick vi och köpte lunch med michelle och sen drog vi tillbaka och åt där. Sen fick jag och eve Torka en till hund och föna den med. Den var så jävla seg. men såklart! den var gammal. men iaf efter det togvi de sista två rundorna, då tog vi även massa bilder som jag kommer ladda upp så fort jag får de av henne.


Nu ska jag kolla på tv eller något ciauuu:*




Kan ladda upp bilderna från igår. men vi tog bättre och många fler bilder idag.




Jag och Cindy

Eve och Thea


Jag och Thea

Thea


BLOGGAR EFTER

kom hem flr en halv timme sen typ. ska byta om nu sen iväg till träningen. bloggar om dagen efter det! ha det så bra !!!



KAN INTE SOVA -.-

uhmmm så tråkigt!!! har kollat på några avsnitt av simpsons.  Fett sköna. tror inte de har visats i sverige än. men iaf nu måste jag nog försöka somna så ni får sova gott!: D


SÖNDAG

dåå var söndagen snart slut och imorn (måndag) så är det prao med eve! vi ska praoa på ett hund dagis i hägersten :) hoppas det blir kul!!!







IRRITERANDE

Man kan inte komma in på bloggar. alltså så går det inte heller att läsa min. jag kan i alla fall inte det :O såååååå irriterande!!!!!






STRONG WILL CONTINUE !!

DEN ÄR SÅ JÄVLA BRA, VET INTE HUR LÄNGE JAG HAR TYCKT OM DEN SÅ MYCKET :P



HOLD YUH (AFRICAN VERSION)




hahahhahah


CHECK IT OUT!





Början e skit.  efter ttyp 30 sec blir den bättre :P

Godmorgon

Godmorgon. Jag vaknade precis. Jag som hade tänkt gå upp tidigare för att orka upp imorn. Haha. Men idag ska jag nog bara vara hemma. Vad jag vet iaf:-) ha det så bra

GODNATT :)

Nu har jag kollat på en film och nu är jag ganska så trött. så jag ska nog ta och försöka sova nu. Och imorgon har jag ingen aning om vad jag kommer göra, men vi får väl se!  GODNATT












gammla bilder. vissa e tagna för nästan tre år sen och vissa för typ ett år sen :P


MYSTISKT :O

En sida som min syrra skickade till mig. trycl på play pch tänk på en känd person/figur. och svara på frågorna :O:O

http://en.akinator.com/


HERON

TJENARE!!! Vadl gör ni?? själv sitter jag och och lyssnar på musik typ. men iaf så träffade jag eve vid sex tiden. vi satt hemma hos mig i någon timme och lyssnade på hög musik:d. vi väntade pågulle men hon kunde inte komma. så vi tog tbanan till skärholmen. sen promenerade vi till heron och på vägen var det ett gäng killar bakom oss som smällde en smällare hahah blev skit rädd. men iaf sen gick vi in på Spinners och gick runt där. hhahah rent ut sagt så var vi överallt där hahaha :P Och så träffade vi ju såklart flera vi kände också som vi snackade lite med. Vid halv tio tiden tog vi bussen till skäris. där ifrån tbanan. Så vi kom hem vid tio tiden sen satt vi och snacckade lite innan vi drog hem. och då kom jag typ hem vid 22:30 tiden. och nu har jag käkat och inte gjort mycket mer:) hoppas ni får en trevlig kväll!!!









LÖRDAG!

HEj alla läsare!! hoppas ni mår bra ! med mig är det iaf helt ok.  Idag skulle jag hänga med gulle till skärholmen. men det blev inställt. Så jag bestämmde med eve att vi kanske ska träffas vid 6 tiden. sen ska vi förmodligen åka någonstans eller jag vet inte. vi får se. Men nu ska jag fixa håret och lite sånt. skriver nog innan jag drar ut eller efter när jag kommit hem. 


 


Bild på mig och Eve från början av 2010 (SKÄMT BILD)


DO U KNOW THE ENEMY???


YAA MAN :D






CRACK IS WACK!!!!!!!!






DÅLIG

tjenare!!!dålig på att blogga, JAG VET. men idag har jag inte gjort så mkt mer än skolan och shit. gulle kom till mig så vi chillade hos mig också. nu ska jag kolla på någon film tror jag.. alltid bra när man har tråkigt ;)


 


Hågelby

tjenare
gick till skolan lite senare idag. vi skulle mötas i C fem i tolv. men jag mötte eve vid kvart i . men sen tog vi bussen till hågelby. där gick vi till något hus och det var faktiskt skit roligt. aså  det var en teater som man var med på eller vet inte hur jag ska förklara men det var skit kul iaf ;). sen efter det drog jag till skolan hämtade plugg och sånt. och nu har jag suttit och gjort klart eng. det e redovisning imorn så jag måste PLUGGA -.- sen ska jag också PLUGGA till sv redosvisningen :( SÅÅ TRÅKIGT!! men nu imorn är det sista dagen sen är det prao i två veckor så skönt!!. men skriver nog senare eller imorn !!


GODNATT

ska logga ut från fb och sånt och stänga av datorn. men jag ska nog kolla på en film isst för att sova nununu :D.
godnatt iaf





ONSDAG

hejhej.
har ite gjort så mkt idag. gick inte till skolan. sen har jag inte gjort nåt spec iaf! så jag har inget att skriva.
bilder jag tog pprecis :P



IDROTTSDAG TYP

hej på er!!
vakande kl sex. duschade och gjorde mig färdig. sen skulle jag väntaa på eve och raffa. sen skulle vi upp till cantrum och träffa ferhat. men han pallade inte vänta på oss för vi var så sega, så han drog med sigge. sen kom vi från och då spelade vi bedminton. tiden gick snabbt och så. sen efter det promenerade vi till fittja. och där ifrån tog vi tbanan till vårby. vi bowlade. jag vann , första g¨ånen brukar vara FÖR dålig annars. men ibland har man tur. haha. iaf ska bara chilla till kl blir typ halv tre. då ska jag träffa eve. och sen ska vi kanske träffa beata sen ska vi kolla på någon föreställning i skolan. hoppas det blir kul :).
men nu ska jag glra vas som helst utom att sova! får inte somna!!!!!!
jaja ha det bra


:(

allla liv har ett slut :(


NOW I'M FEELING SO FLY LIKE A G6


UT




ska ut med gulle

nu. :)


Bilden är ffrån nån gång i maj.




UT

hej ,
om en stund ska jag ut och möta eve sen ska vi till coop. sen vet jag inte .


så ser jag ut nu



.

försov mig i morse så det blev inge skola för mig. har inte gjort mkt ska plugga nu. hejdå






I was with u.. but it was only just a dream.


ONT I HUVUDET :/

tjenare!!!!!
Kom hem vid tio i åtta. var som sagt på träningen. iaf, har så jävla ont i huvudet irriterande ;S men jag hoppas ni haft en bra dag<3 bloggar nog inge mer idag. det kan hända tt jag slänger in en låt eller nåt ;) ciauu<33







Gammla bilder som e tagna med camen XD


PROV DAG IDAG I SKOLAN

shena!
ja ni ser ju rubriken. hade först no prov fick G :D så skönt att ha de gjort och veta att man fått ett okejt resultat XD. sen hade jag matte och efter det a.pass. pluggade till so provet som vi hade efter luch. hoppas jag klarade det !!!!! kommer bli skit glad. nu är det bara två sv prov kvar ett skriftligt och ett muntligt och matte har jag också nästa vecka. sen är det slut på prov för ett tag!!! så skönt. men ska iaf kolla på simpsons nu sen vid sex möter jag väl gulle och eve och drar till träningen. nu får ha det så bra :***



MED OCH UTAN SMINK


TYRA BANKS
jag tycker inte hon ser så "ful" ut osminkAD.






Lady gaga.
Däremot så ser laDY GAGA  mycket äldre ut utan smink. och man ser så stro skillnad




MEgan fox.
hon ser fräsch ut utan smink  tycker jag


PLUGGGGGGG!

tjena!
kom hem från skolan sen chillade jag bara lite typ till halv åtta. nu ska jag sätta igång och plugga. fifan vilket väder idag SNÖ SLASK! iaf så ska jag plugga nu har no och so prov imorn :/ har pluggat ganska mycket på so men inte no så det är det jag ska göra först och främst. ha det så bra nu<33


30 seconds to mars


UTE

var ute med gulle eve och busra. kom hem flr en stund sen ska käka sen ska jag börja plugga -.- fett jobbigt. men jag måste börja nu ciauuu <33







bild från sommaren. kl sju/åtta på morgonen hshaah helt död :D
SAKNAR!


HAHAHAHAHAH

HENNE HAR JAG OCH EVELYN RÅKAT UT FÖR HAHAH. EN GÅNG NÄR VI VAR I STAN HADE EVE PÅ SIG EN Rasta tröja och då sprang hon typ efter oss och skrev JESUS och sånt hahaah helt sjukt!




SÖNDAG

skulle till skär men det blev inte så. ska plugga snart. har ganska mycket jag måste göra. ha det bra!!


CHILL DAG HOS GULLE!

tjenare. vaknade ganska sent idag. trodde inte jag skulle ut eller nåt så jag var seg. men sen när jag hade duschat och så så kom gulle till mig och sa att jag o eve skulle tagga hem till henne och bara chilla :D. så jag träfade eve efter en stund sen drog vi till gulle. chillade kolalde på tvo ch sånt. sen sjöng vi ut genom fönstret haha. sen efter ett tag drog vi ut. men vi taggade hem vid halv elva tiden :) men det var en chill dag faktiskt :d



HERON

shena!
mötte eve vid fyra tiden. vi tog tbanan till skär och sedan buss till heron. hah när vi kom dit skulle vi köpa biljetter hahah det tog hundra år :d.  sen träffade vi också raffa och paulina där.  men till slut köpte vi biljetter. hahah  sen gick vi och handla och så.och sen var klockan typ tio i så vi drog in till bio salen. chill, ddet blev SAW 3D. hahhah vart fett äcklad hjahahha :D.  sen skulle vi dra mot skär då träffade vi kenan och några andra. sen när vi skulle gå på bussen såg vi en vi käände hahah vet inte vf jag dog av garv hahah sen smittade jag eve så hon också garva haahh. men sen var vi typ i skär i 30 min-.- sen drig vi till fittja käkade där sen drog vi till gulle. och jag kom typ hem för en halv timme sen:* men ha det så bra.




Heron

Hej hej, bloggr från mobilen nu haha. Men nu ligger jag i sängen. Ska gå och duscha och så.. Sen ska jag fixa mig.. Och sen drar nog jag och eve mot heron vid halv fem/ fem tiden. A men bloggar säkert efter det. Ciauu<3

SKÄRIS

Var i fittja till typ halv sex- vid fem tiden träffade jag och gulle en kompis från norsborg. sen drog vi till skäris. på tbanan mötte vi kemal & co hahaha. sen gick vi bara en snabb runda i skär. sen drog vi till fittja. gick hem och käka. sen träffazde jag gulle och vi drog till coop och hanlda snabbt sen har jag bara vart hemma , CHILL! imorn blir det nog bio. vet inte vilka som kommmer iaf jag  o eve :)


WHEN U WHERE YOUNG !


SKÄRIS

shooo :D
somnade typ kl sju igår -.- och sen skulle jag ju upp vid elva tiden hahah men det blev vid ett tiden hahah :D gjprde mig i ornding och så. nu ska jag bara vänta på gulle sen ska vi dra till skäris. och imorn blir det nog bio, saw 3D tror jag ;)
jaja ha det bäst :*



så ser jag ut nu


godnatt

e ganska trött nu . hoppas jag kan somna. för nu ska jag lägga mig, så godnatt får jag säga! ska försöka gå upp vid elva tiden. men om jag säger elva tiden så blir det halv ett tiden hahah. men ska iaf försöka vi får se om jag lyckaS :PPP
GODNATTTTTT



jag och min kusin. början av 2010 :)


DESIGN

ahahah hade tråkigt. så jag gjorde en ny design. gjorde den typ på fem min :P har haft den andra så länge så jag börja tröttna på den och det har ni läsare säkert också gjort hahah. :P






DEN NYA





DEN GAMMLA


TRÅKIGT!

ligger i sängen och som vanligt.. kan inte sovaaaaaaaaaaaaa -.- vänder alltid upp och ner på natt och dag på lov. men iaf :) kollar på mtv after hours.  gör det alltid när jag har tråkigt hahah. då upptäcker man nya låtar man kan ladda ner ;). skriver snart innan jag försöker sova :)



för någon vecka sen på morgonen innan jag skulle till skolan :P


HIGHWAY TO HELL! AC DC


OM ONSDAGEN

vad kan jag säga??? fett tråkigt. har haft skit ont i huvudet + tråk hela dagen.  får hoppas att det blir bättre idag.
mm fett tråkigt lov -.- har typ vart inne hela tiden -.-


family guy

ska kolla på nya F.G avsnittt nu.



hAHAA CAM


bilder ;) hahah bara tre st:P


CASTROOO FT GYAN<3333


FRYSER!

shena! sitter här och fryser som fan. brrrrrrrr så kallt! men iaf  gulle kom till mig vid fem sen drog vi till eve. vi tog en promenad till coop snabbt. sen drog vi till tbanan vi åkte till norsborg. sen åkte vi till vårber ahhahahah fett misslyckade. sen drig vi till skäris. gick runt där och så :) chill bara. sen drog vi hem. har några bilder som jag ska ladda uPP :*

fifan så går det itne att ladda upp -.-
 gör det senare då


NYA AVSNITT AV SIMPSONS

ska kolla på nya avsnitt av simpsons skriver sen :**



bilder från cam.

:P



TV

SHA :D
sitter och kollar på mtv- SWEET 16 :P ska iaf ut med gulle vid sex tiden. sen drar vi nog till eve för eve messa oc h frågade om jag hängde med till coop senare :)
skriver sen:*





glömde

tog några bilder s om jag glömde ladda upp:P

driv:P





FILM

god kväll på er!
nu ska jag sätta på någon jul film :) har bara lust sen ska jag äta en mandarin<3 hahaha Godnatt får jag nog säga :*******




tung typ


SKÄRIS x3

shaaa :* ska berätta om dagen (MÅNDAG) var i sKärholmen tre gånger.
först träffade jag carime vid halv fem tiden. vi hade tänkt åka in till stan. men jag pallade inte så vi klev av i skäris isst. vi gick runt lite . sen åkte vi till fittja igen skulle byta om  mitt line åkte hela tiden uppp. så vi kom till fittja jag bytte om snabbt sen tagga vi till skäris igen. träffade några kompisar där ocksåå HAHAAHAHAH. sen drig vi mot tbanan. jag gick hem och hon drog hem till sig. sen träffades vi efter typ en kvart. då drog vi mot skäris. sen tog vi buss till heron. där träffade vi på flera vi kände. sen haFFADE carime några boys AHAHAHAHAHHA:P eller rättare sagt de haffa henne :P  vid halv tio tiden tog vi bussen till skäris och tog tbanan. sen på tbnan var det några killar som ville lägga haff på carime. men hon gav en sån feeeeeeeeet diss HAAHAHAH. sen i vårby var det någrea snorungar som knackade på fönstret och peka .|.  hahaahha sen när vi kom till fittja drog vi till hennes mormor sen hemmåt. käåkade och messade när jag kom hem. nu lyssnar jag på musik. ska lägga upp låten jag lyssnar på just nu :D

LUUV SARA HAHAHAHA :D





GODNATT<3

ska försöka sova nu puss godnatt :D


hade barA lust att ladda upp lite bilder :P


KAN INTE SOVA!

shenaaaa .
just nu ligger jag i sängen. finns absolut inget att göra. har kollat på tv finns inget bra på tv just nu. ska väl fortsätta lyssna på musik och kolla andras bloggar. vi hörs imorn eller senare, kan hända att jag slänger in ett godnatt inlägg. men annars får jag säga det nu , GODNATT!<3



sommaren


DIRTY SITUATION