HERON !

Tjenare!!

orkade inte blogga igår XD men iaf mötte carime vid fem tiden. Sedan drog vi till skär. Där mötte vi hennes kompis Teo och hans kompis =)

därifrån drog vi till heron sedan gick vi runt och  så där. HAHAH inget liv :D

 Lite ssenare gick vi ut hahaahha och Carime blev mulad av teo hahaha garva som fan :P och ingen av oss ville hjälpe henne eftersom ingen ville blöta ner sig hahah. så carime började skriva HALLLÅÅÅÅÅÅÅ KILLAR HJÄÄÄLP TA BORT HONOM! (det stod flera killar där) hahahah och dom ba men dina kompisar är där. och vi ba vi känner inte dom hahah :D sen frågade dom om dom skulle ringa polisen HAAHAHAHAHAHHA KUNDE INTE ANDAS HAHAHA.

Efter att carime hade blivit helt mulad och så gick vi till toaletterna hahahah allt smink rann på henne :/ Sen träffade vi de och väntade tills de hade käkat klart.

hahah och så lekte vi med ett litet pappers flygplan hahahah -.- 

Sedan gick vi och satte oss på någån bänk därinne. Och då började carime slåss med någon plast grej?? hahaha så detblev krig carime log på golvet där inne hahah.

Sen drog vi ut igenn och stackars carime blev mulad ännu en gång HAHAHAH XD  sedan gick vi in och sen skulle de tagga så vi förljde med de till bussen och sa hejdå och sådär.

Sen drog vi tillbaka till heron gick runt.. hahah luffare vad ska man säga liksom :D .

när vi gick på bussen så vart det flera killar där och jag kände en av de ahahahahahahah och så gick esra och säkert 7 andra på bussen och så de började hålla på med de där kilalrna hahah carime FLIPPADE XD HAHAHA OCH ESRA SKREK SOM JAG VET INTE VAD HAHAHAHAHAH. Men vi gick av i fittja sedan taggade vi hem =)




tog några bilder.. laddar upp de senare =)


ha det bra . OH SHIT VAD MKT JAG SKREV :O




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback